My Followers

Tuesday, October 19, 2010

O B S E S

Tolong aku 
Aku sudah obses
Obses pada shopping online
Kenapa aku jadi camni
Padahal duit tak banyak
Tapi aku 'ketar kepala' kalo x beli
Bila tgk brg yg aku perlukan tu ada
Aku terus rasa nak beli
Padahal lain kali boleh beli ..
lain kali ?
bila?
ala .. bila - bila la ....
Tapi aku leh jadi murung klo x dpt brg yg aku nak 
So untuk menceriakan hati
Tiap2 hari aku akan pegi terapi
Bukan dkt spa
Tapi dengan melayari internet ..
Buka blogshop & fb shop yg menjual pakaian & eksesori
Itula terapi minda aku - window shopping - 
hehe ...

CILI PADI

Jam menunjukkan pukul 4:20 pagi...
tibe2 aku rasa lapar dan rasa nk makan...
teringat time duk kt ostel dulu ..
klo mkn megi , nk bg naik nafsu kena taruk cili padi
APA ?
CILI PADI ?
yupp ... cili padi @cili api @ lada kecik
ni ha ghupenye klo tak tau



masa kt ostel mane la nk dpt cili padi , lain la kt umah leh petik je kat pokok.
so, aku slalu pesan kt sape2 yg balik kg atau kuar bndar tlg belikan cili padi .. hehe

cili padi dan aku tak dapat dipisahkan
mkn megi, aku akan hiris kecik2 dan rendam bersama megi dan air panas (kat ostel takde dapur ok! )
tp klo mkn nasi cukup aku ratah2 begitu saja dgn penuh sopan santun

BEST GILERRR ... !!!

bila dah duk umah sewa , cili padi tak penah aku lupakan ..
blik kg, aku akan kutip byk2 kt pokok cili mak aku .. byk2 kire nk wat stok la .. nk beli mahal gak tau.
tp cili ni kan cepat kecut dlm seminggu je leh tahan even taruk dlm peti ais.
arhh .. tak kire la tu yg penting cili padi sentiasa ada dlm simpanan.
klo masak telur dadar, nasi goreng atau sardin , cili padi tak sah tak habis segenggam...
erkk .. penah ada org tegur tak elok makan cili byk sgt , makan pedas tak elok utk kesihatan seorg pmpuan , tp entahla ...
 AKU SUKA SANGAT
hehe .. bg korang yg tak penah try makan pedas atau makan cili padi .. aku syorkan jgn cuba .. sebab nanti jadi cam aku yg takleh klo xde cili padi .. rasa tak sempurna je ...

hik hik hik ... ^_^

Monday, October 18, 2010

aDeeHHH .....

adehh,

dh puas jadi silent reader , jenguk2 blog owg len ..
jengok je .. bukan copy !!
ala .. besela budak baru blajar nk wat blog kan .. korang pun cenggitu gak dulu2 ..
xkan lahir2 terus pandai ..
hemmmm...
ape2 pon .. belum masanya utk ku publishkan link blog ni kat pesbuk..
ohh..
tunggu la nanti2..
skg tgh mood contest lah !
ada 4 contest kt pesbuk aku join skg ..
bia la ape korg nk kata
yg penting aku epy !

hip.. hip.. horayyy !!

Saturday, October 16, 2010

Pening

pening ...
bukan pening sebab sakit .. bukan demam ..
BUKAN
bukan juga sebab tak cukup makan atau tak cukup duit
BUKAN
bukan sebab mengade2 ... hikhik ...

tapi sebab tak pandai nak buat blog ni .. nak wat cantik2 TAPI tak pandai lah ....
kena menuntut ilmu dulu ni ...
grrr .....

ada sape2 leh tlg ajar tak? nanti sy bg upah RM 100   senyuman ... okla tu upah senyum ... kan sedekah juge ... hikhikhik .....

Thursday, October 14, 2010

I'm wishing on a star
To follow where you are
I'm wishing on a dream
To follow what it means

I'm wishing on a star
To follow where you are
I'm wishing on a dream
To follow what it means

And I wish on all the rainbows that I see
I wish on all the people who really dream
And I'm wishing on tomorrow, praying it'll comes
And I'm wishing on all the lovin' we've ever done

I never thought I'd see
A time when you would be
So far away from home
So far away from me

Just think of all the moments that we'd spent
I just can't let you go, for me you were meant
And I didn't mean to hurt you, but I know
That in the game of love you reap what you sow

I feel it's time we should make up, baby
I feel it's time for us to get back together
And make the best of things, oh, baby
When we're together, whether or never

I feel it's time we should make up, baby
I feel it's time for us to get back together
And make the best of things, oh, baby
When we're together, whether or never

I'm wishing on a star
To follow where you are
I'm wishing on a dream
To follow what it means

And I wish on all the rainbows that I see
I wish on all the people we've ever been
And I'm hopin' on all the days to come and days to go
And I'm hopin' on days of lovin' you so

I'm wishing on a star
To follow where you are
I'm wishing on a star
Oh...oh...oh...
And I wish on all the rainbows that I see

I'm wishing on a star
To follow where you are
I'm wishing on a star
And I wish on all the rainbows that I see

I'm wishing on a star
To follow where you are
I'm wishing on a star
Oh...oh...ah...ah...

I'm wishing on a star, oh...oh...
To follow where you are
I'm wishing on a star, baby
To follow wherever you might be

Wishing in a star, oh...oh...
To follow where you are, oh...oh...ah...ah

Pihak Penaja :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...