My Followers

Wednesday, November 16, 2011

Kenapa ?

Assalamualaikum ...

Ada ke yg baca blog aku nih ? hihi harap-harap ada la ye .... jd silent reader pon xpe klo tanak follow .. maklumla blog haku ni bukan best pon . Dahla x cantik .. puas dah tukar itu ini , tetap x cantik ... tapi bila fikir-fikir balik buat apa aku nk tiru blog org kan ? 
Baik aku dengan identiti aku ... apa yg mata aku nampak elok , mungkin mata org lain x suka . Well , selera kita semua kan berbeza ...

Sebenarnya malam ni aku xde mood sangat , tapi nak juga post sesuatu .. hihi gedik kan ? Xpela aku nk tido jap la ..mana tau ada idea datang pasni ... korang yang baca entri ni bg la idea utk aku tulis apa next entri ... jgn lupa bagi cadangan ye .. Ok BYE BYE :)

3 comments:

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


apa pulak xde.. kalo tgk jumlah follower or yg dtg tu maknanya ada la...biar la pembaca tentukan sndiri nk dtg ke tidak...bykkan buat promosi n blogwalking..

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

princess said...

ape kate..wat cerita pasal harimau malaya

Eda Amisha said...

Blade Egde : thanks :)

Princess : Insya Allah :)

Post a Comment

Sila lah komen ... hihihi ... =D

Pihak Penaja :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...