My Followers

Saturday, November 26, 2011

perkara buat aku bengang ?



korang nak tau tak perkara apa buat aku bengang ?





1. Bajet tau pasal aku ...

Heh ! Ko sape ? Best friend aku ke ? Sory sket ye ... aku takde bestfriend aih ... x perlu la baget tau segala2 pasal aku padahal ko tak tau apa-apa. Setakat ko kenal aku time skolah dulu pastu ko fikir ko kenal aku sangat2 la ?! 
oh tidak ye. harap maaf . 
Aku mmg x pernah suka manusia yang bajet tau semua pasal aku melebihi diri aku sendiri ... hahhaha lawak kan ? Aku pun tak tau tapi ko lagi tau ? Huh hebat .. hebat .... Pastu sibuk nak amik tau hal aku padahal aku ni sebesar kuman pun tak berminat nak amik tau pasal ko ... 
Heloo .... Aku kalo tak gemar , aku duk jauh-jauh je .. tak kan dekat , tak kan rapat , tak kan pandang . Ha tak paham lagi ? Tapi pelik sangat2 bila ada manusia yang 'teringin' sangat nak amik tau hal aku sampai tanya kat orang itu , orang ini ... 
fuhhh ... aku ni artis ker ko minat sangat nak tau tu ? 






2. Kacau waktu tidur ...

Ini mmg pantang tol la ... hik hik hik ... weh , aku tengah sedap tido ko kacau pe hal ? sibuk call la , kalo betul emergency takpe . Ada gak yang sengaja buat bising time aku tidur . Busuk ati ko kan ? Ko melalak , ko pasang cd korea kuat2 ... 
Aiii ... ko tak nampak ke aku tengah tidur sebelah tu ? Ada gak duk bergayut dengan couple masing2 ... cakap slow takpe gak . Ini time merengek saje dikuat2kan suara ... puiii ... meloya tau tak .





3. Pandang aku lama2 ...

Kui kui ... ini lagi tak leh blah .... Ko kenapa bedah ? Asyik betul ko pandang aku ... tapi bila aku pandang ko balik , ko buat muka takde pape . 
NAPE ? 
Hidung aku ada 3 lubang ke ko pandang beria sangat tuu ? Tapi bagus jugak sekurang2nya ko selalu pandang aku, berbanding ko yang tidak dipandang sesape ... tetttt !!!


# ini adalah luahan hati dikala bengang melanda . maaf jika anda tidak berkenan dengan entri ini .


1 comment:

cik fa said...

Jom join GA CONTEST CIK FA..
Hadiah sangat menarik

LINK CONTEST : http://buxxszmania.blogspot.com/2011/11/giveway-lilqarmaa-dari-cik-fa.html

Post a Comment

Sila lah komen ... hihihi ... =D

Pihak Penaja :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...