My Followers

Saturday, December 10, 2011

5 perkara si isteri mahukan ...

copy dari blog ---- > http://www.dianarashid.com

Suami-suami sila baca !!!


1. Waktu
kebanyakan isteri yang tak bahagia mesti bagitau punca tak bahagia ialah sebab suami kurang luangkan waktu dengan dia..cer tengok isteri yang bahagia tu..mesti suami dia banyak luangkan masa bersama dengan dia..

2. penghargaan
setiap pagi bangun memasak,hantar anak kesekolah,kemas rumah,jaga kewangan suami,letih o...jadi suami2 sila la beri sedikit penghargaan kepada isteri ye..paling mudah bawak isteri makan malam..:)

3. Pengertian
Kebahagiaan bagi isteri, salah satunya adalah dengan memiliki suami yang memahaminya. cemana pun perempuan juga kena la membantu pasangannya untuk memahami apa kehendak dan perasan isteri.jangan la kita harap suami boleh paham kita hanya dengan senyuman atau tangisan..luahkan ...:)

4. rehat
Biasanya bila masuk anak 4,5 orang mula la suami isteri nak berbual2 pun tak de masa..nak bermesra2 pun tak boleh lama2..kan??tapi isteri sentiasa mengharapkan akan ada waktu2 itu bersama suami..rancang la percutian indah atau
waktu luang seminggu sekali untuk keluar bersama pasangan.boleh jugak tinggalkan anak sejam dua dirumah mertua mungkin..:)

5. Afeksi
Dan yang last sekali mestilah belaian manja...
kata2 cinta,ciuman dan pelukan hangat dari suami.
bukan hanya diatas katil je nak ucap "I love you.." isteri tengah memasak pun boleh je buat benda2 gitu..kan??


No comments:

Post a Comment

Sila lah komen ... hihihi ... =D

Pihak Penaja :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...