My Followers

Thursday, December 15, 2011

Baby Cute Contest!

Selamat malam kawan-kawan ...

Ada yang belum tido ? 
Jom join contest ni nak ? 
Contest ni sgt comel sebab melibatkan baby ... hihi .. klik banner ye klo nak join ....



Hadiah yang bakal dimenangi :
Pemenang Tempat Pertama (owner blog) :

jika pemenangnya lelaki,
Akan menerima SEHELAI T-SHIRT HATE HERO.

 jika pemenangnya perempuan,
Akan menerima SEHELAI DRESS + SEHELAI SHAWL. 



Pemenang Tempat Kedua (owner blog) :

jika pemenangnya lelaki,
Akan menerima SEHELAI TSHIRT BAND untuk peserta lelaki.

 jika pemenangnya perempuan,
Akan menerima DUA HELAI SHAWL untuk peserta perempuan.

*pemenang hanya seorang*
*kalau perempuan dapat hadiah untuk perempuan..dan sebaliknya...harap maklum*


Pemenang tempat pertama (baby) :

Akan menerima 2HELAI ROMPERS + 2 PASANG BURSHA + 1PASANG TIGHT


Pemenang Tempat Kedua (baby) :

Akan menerima SEHELAI ROMPERS +1PASANG BURSHA


Tarikh tutup :: 8.Februari.2012

__________________________________________________________________________


syarat -syarat penyertaan :

1. Terbuka kepada baby yang berumur dari 1bulan ke 2tahun.
2. Sila Letakkan banner contest di sidebar blog anda dan entry anda.
3. Anda hendaklah menjadi Follower blog BAJU BABY ATAS RAK.
4. Buat entry tentang contest ini dan link back ke entry ini.
5. Sertakan sekeping gambar sahaja dalam entry anda.
6. Terbuka kepada anak sendiri/ anak saudara / adik anda. 
7. Anda dikehendaki menwarwarkan hadiah yang bakal dimenangi didalam entry anda.
7. Sila nyatakan nama anda,nama baby dan tarikh lahir baby.
8. Anda mesti TAG sekurang-kurangnya 4orang untuk join contest ini.
9. Tinggalkan link entry anda di kotak komen.


So ...

memandangkan aku belum ada baby , aku pertaruhkan baby kakak aku ni ... ( niece aku la maksudnyer ... ♥ )



Nama peserta : Eda Amisha
Nama baby : Nur Aira Syafira bt Jamizan
Tarikh lahir baby : 26 / 12 / 2010


-----------> harap2 leh menang , sempena besday baby lagi beberapa hari lagi ... amin ✿~~



tag :

Yaya









2 comments:

Nurul Syafareena Bte Ja'afar said...

saya dah join pun..
thnks eda..
http://ninafareena.blogspot.com/2011/12/thanks-eda-amisha-yang-tag-saya.html

Eda Amisha said...

hehe welcome :))

Post a Comment

Sila lah komen ... hihihi ... =D

Pihak Penaja :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...