My Followers

Monday, December 12, 2011

GA : I WANT MAKE OVER by Kemetot Chomel :)


GA : I WANT MAKE OVER by Kemetot Chomel :)

Ok nampak tak tajuk atas tu ? nampak kan ? so, join G.A lg la kita ye .. ayohhh apa tgu lagi ...
klik banner kalo nak join yaw ...




Tengok tajuk pun da best kan sebab owner G.A nk tlg makeover blog. 
Wahh teruja uol ..

I Want Blog Makeover By Kemetot Chomel....sebabnye dari tahun lepas masa mula2 aku bina blog ni da brapa puluh kali aku edit. Tanya org itu, tanya org ini , tgk tutorial itu, tgk tutorial ini sampai aku sendiri naik pening ... tapi blog ni bg aku masih belum cukup kacak  cantik ..aku pun da tak tau nak buat camane lg .. Harap2 menang la G.A kali ni dapat jugak merasa sentuhan cik Kemetot Chomel kan ..sebab tgk blog beliau sendiri mmg marvelous la ... ♥  hehe ... 











Ok uol yang lain tolong doakan aku menang yek ... amin ...

2 comments:

yaya said...

awak , kite tag awak masuk 1 ga nie ... bukak blog kite ea ?

♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥ said...

thanks for joining :) hope luck will be yours :) hehehe :D

Post a Comment

Sila lah komen ... hihihi ... =D

Pihak Penaja :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...