My Followers

Tuesday, December 13, 2011

Jom Naikkan Trafik Blog!

Apa khabar orang kampung ...
(nyanyi ikut lagu taw .. )

eyh nak naikkan trafik blog tak ?
jom la join sini ... klik banner tau !




Serba sedikit tentang blog aku :-

Sebenarnya aku buat blog ni sebagai medan meluahkan pendapat dan isi hati. Kalo kita pendam je kang tak pasal2 jadi barah plak. So, aku sebagai seorang yg suka menulis dan rajin update status di fb telah mengambil keputusan untuk buat blog. Sekarang aku rasa lagi bebas nak share mood atau nk share info pada bila-bila masa saja. Lagipun bila jenguk blog org lain mcm2 pengalaman dan panduan aku leh dapat. Memang best blogging nih ... hihi :)


ok tata2
~~. . ~~



13 comments:

Arol Mubin said...

Fewwitt! Arol Mubin datang terjah blog nie. Hehe! :D

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Terima kasih kerana sudi join ye.. Mohh kita terjah menerjah dan kasi naik trafik sesama kita ye... =)

mekjangok said...

salam perkenalan...jom follow teman..

http://mekjangok-inilahakuseadanya.blogspot.com

Qimayra Mohammad said...

datang dari segmen yang sama :)
dah follow blog ni, kalau sudi follow la kite balik yer :) :)

http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

from sabah, with love ^^

Anamarza said...

follow

http://www.anamarzablog.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

Jia Nur Fizza said...

salam ziarah...=) follow blog kamuu...=)

syaidatie nurdilla said...

Sesakkan traffic kat sini.. jom terjah blog balik.. @~@

ratu zuleyqha said...

singgah dari segmen yg sama, terjah dan follow ! (:

Miziey said...

Hai~
Guwa ponn dtg dr segmen yg sama. Sudi2 la singgah blog guwa balek.
:D

wantie said...

Dari N3 yang sama & follow u. datang ketemu ai di:-

http://lovingwantie.blogspot.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

Tentang Kita said...

datang singgah sini

http://azumylini.blogspot.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

Rahmah Ram Ram said...

As salam....

Singgah dari segmen yang sama..salam kenal dan selamat berblogwalking :)

Cik Syue said...

salam perkenalan :) follow me back! :)

Post a Comment

Sila lah komen ... hihihi ... =D

Pihak Penaja :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...