My Followers

Monday, December 19, 2011

My Pre Wedding part 2 ♥

HeLLO hELLO 
Apa khabar Malaysia ?
Semoga semua pembaca berada dalam keadaan sihat , aman , damai dan ceria ....

Hari ni mood nak share gambar pre wedding la ... walaupun dah berbulan pic ni di ambil tapi masih teringat2 lagi suasana ketika shooting. Best rupanya bila ada photographer ambil gambar kita ... mula2 rasa malu yg amat yela sebelum ni posing sorg2 atau org yg kita kenal je yg tlg ambilkan gambar ... hehehe ...





Sebenarnya ada perkara yang agak lucu ketika hari photoshoot itu ... 
pagi tu ingat kan aku dgn en.tunang dan 2 org photographer je dari Rohstudio Photography , so aku pun cam tak berdebar sangat la . Masa tu teruja sebab pakai baju sekolah yg emak en.tunang jahitkan... :)
pastu nak pg pulak sekolah yg sangat dirindui ... bayangkanla dari form 1 sampai upper 6 aku menuntut ilmu kat sek tu ...dan last pg sek tahun 2003 .. woww dh lama gler tak jenguk sek..

So, kami sampai dulu sebelum photographer sampai . Aku pun dh start fikir nak buat pose camane yek ... yg aku tau gaye biase je...tapi en.tunang kata buat spontan jela ..ok la aku pun angguk jela...

Bila sms photographer katanya 5 minit lg smpai dan "sy bawak prop budak sekolah ..."

WHAT ??

Prop budak sekolah ? hah ? tak tau pon ! wuwuwuuwu aku mula la malu2 kucheng ...tgk2 belakang ada 1 van penuh budak sekolah . Uwaaa .... bukan tak suka tapi tak sangka la pulak kan .... tapi aku steady je sebab nanti tak cantik pula muka sebab time tu abg2 photographer da start klik2 ..;p . 




Kalau korang nak tau bukan 2 orang photographer tapi nak dekat 7 orang tau ... Alolo ~ kalau aku ni jenis tak berapa nak pemalu takpela , tapi aku ni mudah segan nak plak kalo dgn org tak kenal . Tapi tak kisahla, en.tunang pun bisik bagusla ramai2 lagi meriah gambar kita ...

Tengah2 aku kontrol ayu tu , photographer perkenalkan aku dgn prop budak2 sekolah tu ... Aku pun just senyum jela malu2 pandang dari jauh ... tiba2 ....

" CIKGU ..... !!!!!!!!! "


hoh ?
rupe-rupenye salah sorang tu bekas anak murid aku daa ~ alamak lagi la berganda2 rasa malu ku ini ...

huhu . Tapi ape2 pun aku enjoy dan berpuas hati dgn pic pre wedding aku . Tercapai jugak hasrat kami berdua nak buat pre wedding back to school . Almaklumla bercinta dari tingkatan 3 ---> kawin .... Alhamdulillah 


so, ini la hasilnya :-
















kalau nak tgk lagi klik SINI dulu

hehe ... 

Nantikan My Pre Wedding part 3 ♥

tata







7 comments:

eiqa azra said...

wah... cantiknye gmbar!! :)
nanti eiqa pon nak macam nie juga! hehe perasan la eiqa nie..

apa2 pon eiqa follow sini!!
jemputla ke blog eiqa..:)

http://ctrie.blogspot.com

Eda Amisha said...

tq Eiqa :)
eyh .. apa tgu lg , sila rancang tema pre wed anda skg ... hihihi =D

Cik Bulat said...

SERIUS,! Dalam bebanyak pre wedding, ini yang terbaik. jarang tengok org buat bertemakan sekolah. ;) oh suweetttt! *_* , happy bahagia nanti, i-Allah ;)

Eda Amisha said...

terima kasih Cik Bulat ...✿✿

amin :)

Ati Masrif said...

nice pic..
gambar u ke tu ..?


THANKS FOLLOW KAK ATI YE
DONE FLW U :)

Sekamar Rindu said...

salam....

teruja lihat gambar pre wedding part2 tu...

Eda Amisha said...

Ati Masrif : tq , a'a pic pre wed sy :)

Sekamar rindu : tq ea .. :)

Post a Comment

Sila lah komen ... hihihi ... =D

Pihak Penaja :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...