My Followers

Friday, April 20, 2012

AKU WANITA PILIHAN ...


Alhamdulillah ... 
15 April 2012 adalah detik yang tak dapat dilupakan apabila disahkan hamil 5 minggu. Bermacam perasaan timbul serentak sehingga menitiskan air mata... 
Sungguh. 
Dalam waktu dan keadaan sekarang - bergelut dengan study dan stress yang melampau... terasa tak mampu menanggung semua ini. Tapi ini adalah rezeki dari Allah SWT. Semoga aku tetap kuat dan tabah mengharungi semua ini ... 1st time mengandung tapi berjauhan dengan suami, jadual study yang ketat dan aktiviti fizikal yang banyak cukup memeritkan. Tapi aku tahu aku mampu harungi semua ini. 

AKU WANITA PILIHAN. 
Ye ... 
AKU WANITA HEBAT


2 comments:

With Julia said...

kak eda...masih belum terlambat kan julia nak wish tahniah pada sis...alhamdulilah...:D happy sgt2 dgr berita gembira dari sis eda...yahooo thn neh baby kita sebaya tau...bila ye due date sis? jgn lupa beli buku diary hamil ye kt kedai buku sbb setiap ari kita boleh tahu keadaan baby kita...so sweet books...jgn lupa mula mamam kurma, air zam2 dan kismis setiap ari...jd kan amalan ye sehingga deliver...semoga dipermudahkan semuanya aminnn :)

Leadership Developmant Training said...

selamat siang sahabat
berbagi sedikit inspirasi pagi..^_^
"Kesuksesan itu tidak memandang siapa kita, dari mana kita, dan bagaimana kita.
Tapi kesuksesan itu hanya melihat doa dan kesungguhan kita saja.."
semoga hari ini lebih baik dari kemarin..^^
ditunggu kunjungnnya sob http://www.nolimitadventure.com/

Post a Comment

Sila lah komen ... hihihi ... =D

Pihak Penaja :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...