My Followers

Tuesday, August 13, 2013

Episod 1 : Kisah sedih Adelia beraya di hospital

Assalamualaikum

Apa khabar semua?
Belum terlewat rasanya diri ini ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI . Meskipun hari ini sudah masuk raya yang ke 6 tetapi mood raya masih jua terasa. Maafkan diri ini kerana gagal mengupdate entry tiap2 hari seperti yg dijanjikan sebulan yg lepas. Ini kerana sepanjang Ramadhan aku tersangat2 bz mengurus dan menjaga anak perempuanku yg sangat lasak dan aktif. Hehehe...sejak dh pandai merangkak Adelia mmg tak duduk diam, seluruh pelusuk mahu dijelajahnya..dalam beberapa hari lepas tu terus pandai memanjat dan berdiri. Ya Allah penat benor mengawalnya takut terhantuk...tp walau dpn mata kalau dh nak terhantuk tu..terhantuk jugak...

Aku sgt happy dgn perkembagan Adelia yg aktif dan sihat...tak sabar menyambut 1st raya dengan Adelia, baju kurung Adelia awal2 aku dh iron...yela semangat nak tangkap pic pertama hari raya kami suami isteri bersama anak sulung. Cewah ...

Namun siapa sangka siapa menduga ...pada malam raya Adelia dikejarkan ke hospital. Puncanya ...






#bersambung

2 comments:

juealias said...

ape cer adelia....demam ke ape...take care both of u..keep strong..

Sya Mimie said...

alahai..siannya adelia.. comelnya bby.. :)

Post a Comment

Sila lah komen ... hihihi ... =D

Pihak Penaja :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...