My Followers

Monday, December 2, 2013

Apa itu Shaklee ??

SHAKLEE !!!

Apa itu Shaklee ??

Sebelum ni sy pn x tau apa Shaklee ni. Masa mengandungkan Adelia sy banyak join group ibu mengandung dan Like page2 berkaitan kehamilan. Biasalah...1st time mengandung. Soalan2 yg diajukan banyak membantu sy memahami setiap situasi ketika pregnant. Namun bila baca komen2 yg diberikan oleh readers memanjang ada je yg suggestkan Shaklee. Sebagai seorang pemakan vitamin tegar sejak sekolah sy rasa tercabar nak tau apa itu Shaklee.
.
Minuman kah?


Serbuk kah? 


Pil kah? 


Losyen kah?

Lantas sy pon google. Nah....berduyun keluar artikel berkenaan Shaklee. owhhh ketinggalannya sy kerana Shaklee sudah lama wujud selama lebih 50 tahun. Ini membuktikan semua produk keluaran Shaklee SELAMAT dan terbukti BERKESAN.





Selepas berpantang sy memberanikan diri mencuba supplement Shaklee. Sy PM semua page yg jual Shaklee sambil2 survey harga. Hahahaha...Produk pertama yg sy cuba ialah Alfalfa. Pengalaman sy bersama Alfalfa sangatlahhhhhhh BEST. Nak tau lebih lanjut knpa sy beli Alfalfa leh pm tau :)





Tak lama selepas itu sy order lagi VITA-E COMPLEX. Sebabnye kulit sy selepas bersalin nampak malap jer...cam suram jer...cam muram jer..
Hasilnya? ---> Woooowww!! Berkesan. 
Tak tipu ni. Kadang2 sy cucuk dkt pil tu dan cecairnya sy tepek kat jerawat. Muhmuhmuhmuh....Terbaek!



Dengan takdir Allah sy diberi sedikit ujian kesihatan slps itu dan memerlukan sy makan ubat utk tambah darah. Semestinya VITA-LEA dan VITA-B COMPLEX menjadi pilihan. Sy cepat2 order dan makan ikut aturan. Bila pg hospital utk checkup doctor pon kata HB sy dah okey. 

Horayyyy ♥ x payah pg hospital dah. Syukur.



yg pregnant n berpantang better ambil ni tau. serius best!




Kini sy masih kekal bersama Shaklee biarpun saya ada mengamalkan beberapa supplement lain utk kesihatan dan kecantikan. Sy juga mengambil Vita-C  untuk kesihatan kulit dan dan Herb-Lax utk kekal langsing. 







Untuk anda yg masih ragu dan keliru sila pm @ whatApps 0129394826 utk bertanyakan tentang Shaklee. Insya Allah ada jawapannya.

Ikhlas,
Eda Amisha
Shaklee Indipendent Distributor
ID 1080550

https://www.facebook.com/kioskmamadel


No comments:

Post a Comment

Sila lah komen ... hihihi ... =D

Pihak Penaja :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...